5 svar
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 12 år ago

Instämmer i ovanstående! Se även grupper i detta ämne på ex facebook! Akta er!
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 12 år ago

Har också hört fler som lurats av ovanstående företag. Det finns även många andra liknande, se Svensk Handel för mer info
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

F..n man blir nervös, har gjort en affär med Yellow register att dom skall utforma en sida till mig. Hade noll koll på att det fanns så mycket skit om dom. Det är ju jätte svårt att känna till alla bluff företag. Får hoppas på det bästa.

Henrik
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Hej Henrik!

Håller med dig, det är onekligen svårt att hålla koll på blufföretag. Enklast är att kolla in Svensk Handels lista, men det kan även vara bra att göra en sökning på Google innan du gör affärer. Vill du vara riktigt ordentlig gör du en kreditupplysning, här på sidan har vi ett erbjudande på kreditupplysningar från t.ex. CreditSafe.

Hursomhelst, det finns några saker du bör tänka på när du har med Yellow att göra.

1. Spara alla korrespondens
2. Om du ska säga upp ditt abonnemang, gör det via rekommenderat brev och dokumentera att du har gjort det (och gör det i tid, annars kan du få två år till automatiskt).
3. Se till att de verkligen utför vad de lovar
4. Lita inte på muntliga löften, begär skriftliga avtal (utförliga) och se till att du har papper på allt.

Jag hade själv problem med Yellow ett tag, men det hela löste sig efter att jag kopplat in Svensk Handel och lyckats få en pratstund med Yellows vd (som för övrigt var trevlig).

Jag hoppas och tror att Yellow numera ägnar sig åt seriös affärsverksamhet, men jag råder dig att beakta ovanstående råd.

Och du, lycka till med ditt företag!

Gustaf, nyttforetag.com
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Till er som fassnat hos yellow!

Min förra chef startade en hemsida hos y-reg, som han betalade dyrt för. när tiden höll på att gå ut på bindningstiden så blev han uppringd av ett företag som varnade för y-reg o tipsade att gå över till dem innan en ny period skulle startas automatiskt hos y-reg. Sagt o gjort…..

Det blev ingen billig affär det heller. det ena företaget e billigare än det andra.

Det är rätt vanligt nu att bluffarna ringer o varnar, o vill hjälpa en att inte hamna hos bluffmakarna. och oftast, när man vägrar betala bluff-fakturor som man fått, så hotar dem med att lämna vidare till inkasso. Som dem oftast själva oxå äger…

luuuurigt!!

http://www.malmafonsterputs.se
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto