3 svar
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Hej Linnea!

Som du säger själv så är det svårt att svara på din fråga, det är ju helt olika från fall till fall. generellt brukar det vara bra att få en idé att fungera och dra in pengar innan man börjar anställa. Anställda är dyrt, och kan bli förödande om du inte har pengar i kassan och klara direktiv för hur dina anställda ska dra in pengar till ditt företag.

Mitt tips: Få din affärsidé att fungera innan du anställer. berätta gärna mer om vad du gör!

Sandra
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

det var väl mer filosofiska frågor som jag ställde, syftet var mer att få igång en tankeverksamhet härinne.

jag kommer att vara ensam till en början så klart, bara så jag vet att mina idéer håller, innan jag ens tänker tanken på att anställa.
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Hej Linnea och Sandra!

Trevlig diskussion. När jag startade mitt första företag var jag precis som dig, Linnea. jag hade bara tänkt att starta smått och leva på det själv, men ju mer jag jobbade med det fick jag fler idéer, och plötsligt insåg jag att det fanns potential att göra mycket mer av det.

Jag håller med Sandra om att det absolut bästa är att börja smått, jobba stenhårt och få fram en produkt eller tjänst som fungerar bra. Det kan ta allt i från några månader till flera år. När man sedan har hittat något som fungerar gäller det att snabbt som sjutton duplicera framgångsfaktorn, vilket kan innebära att det behövs mer folk.

mitt största tips är: Skapa något som verkligen fungerar innan du anställer

Gustaf
nyttforetag.com
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto