4 svar
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

Hej Magnus!

Loopia har en mycket enkel one-click-funktion för att installera en WP-blogg men är som du säger i dyraste laget.

Mitt förslag är såklart att du anmäler dig till Bloggskola för nybörjare då får du webbhotellet (som ligger på One.com) betalt i 1 år, ett .se-domän som du väljer innan kursstart, WordPress-systemet med ett antal viktiga grundinställningar, 500 kr av Google Adwords m.m.

Du lär dig under kursdagen att hantera bloggen, göra inlägg, marknadsföra den, driva trafik till bloggen, få exponering i gammelmedia helt gratis, komma högre upp i Googles sökresultat m.m.

Titta på http://www.bloggmakarna.se
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

Någon nybörjare är jag inte direkt.

Och att punga ut med över 5000:- är inget alternativ för mig. och kan inte gå på kurs har familjen att ta hand om.

men var inne på sidan, tycker dock att ni bör göra det synligare att priset är exkl moms. syns väldigt dåligt, tror många missar det

men jag ska kolla upp one.com.
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

Vi kör själva med WordPress på Binero som är ett Svenskt webbhotell med mycket enkel WordPress installaion. Det finns mycket skrivet om WordPress i olika forum så vill du smyga igång kan du köra till att börja med utan kurs.

Vill du köra gratis så kan du starta med en blogg på WordPress.com som ligger på servrar i USA,
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

Om du fortfarande söker en blogg så erbjuder jag (www.rawdesigns.se) även att göra bloggar som är mera avancerade och professionella än den vanliga bloggen, detta är då med wordpress så du enkelt kan uppdatera din blogg osv.

Jag har priser från 2500kr exkl moms, kolla in min sida så kanske vi kan ordna något om du inte redan har ordnat din blogg.

Mvh Robin Årman
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto