49 svar
1
Bästa svaret
Tidigare medlem Personal svarade 12 år sedan

Hej,

Tyvärr har jag också blivit lurade känner jag. Jag blev medlem för ca 2 månader sedan och redan efter 1 månad kände jag att det var oseriöst.

Först så ljög de mig rakt i ansiktet om deras vilkor innan vi spelade in banden. Jag frågade hur de tog betalt och killen sa gång efter gång att jag blir endast debiterad om jag får jobbet. Nu i efterhand så ser jag att jag måste betala 50kr oavsett jag får jobbet eller inte när jag skickar offert. Sedan så debiterar de runt 300kr för jobbet om man får det vilket har inte hänt ännu. Sen så lovade han ca 4 jobb per dag! Jag får kanske 1-2 i veckan. På något sätt har jag en känsla att det är något fiffel med jobben som kommer in med. Jag menar man borde ha fått iaf ett svar från mina ca 8 offert kan jag tycka även om svaren skulle vara att de inte är intresserade.

För det andra så kan jag inte komma i kontakt med Servicefinder. Jag skickade ett brev och sa upp kontraktet redan efter 4 veckor där jag bad de meddela mig att de har fått min uppsägning.
Nu efter ca 1 månad har jag inte hört från de.
Dessutom så har jag mailat de om att de har lurat mig och skriva kontrakt och jag känner att jag vill inte betala fulla priset. Har redan betalat första delbetalningen på 2500kr. Fick idag andra delbetalningen. Jag uppmanade de att kontakta mig inom 2 veckor (idag är sista dagen) att de går med mitt krav (ta bort andra delbetalningen) och åter igen bekräfta min uppsägning. Gissa vad, de har inte hört av sig.
Har suttit flera dagar och ringt de i över 20 minuter utan att någon svarar. Det roliga är att jag är alltid nr1 i kön också vilket får mig och tro de VILL inte svara.

Jag vet inte hur jag kan göra i dagsläget med min faktura/kontrakt eftersom de är snabba med och skicka en till inkasso men om någon har förslag/tips så blir jag tacksam. (maila gärna till fixaminpc@gmail.com eller här)

@Halina: hur har det gått med ditt fall? har du gått till domstol? nyfiken om det gav resultat för jag funderar på samma sak. Hellre att betala mina 2500 till en advokat än Servicefinder känner jag även om kostnaden kan stiga snabbt.
0
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Vad är det som har hänt? Skriv gärna och berätta här i forumet så kanske vi kan hjälpa dig.
2
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Hallå!!

Ja jag har oxå hammnat hos servicefinder.
Men som tur för mig så får jag inte så många träffar av dem, för annars tickr kostnaderna på eftersom man inte kan tacka nej till utskicken de gör.

Håll koll på tiden du varit medlem, om du inte säger upp å förlängs medlemsskapet automatiskt efter ett år.

Jag har mailat tre gånger för att säga upp mitt medlemsskap, men inte fått nån bekräftelse.

En tjänst som faktiskt funkar bra är Offerta. Man betalar bara när man faktiskt är intresserad av att lämna en offert. och de har dessutom ingen årsavgift.

Dorunner är precis lika värdelöst som servicefinder.

http://www.malmafonsterputs.se
1
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Hej!

I april 2008 ringde till mig någon från Tjänsteguiden och lovade att de hjälper mig att skaffa många kunder för de har massor av förfrågningar.
Jag betalade för de ca 14000 under ett år utan någon resultat.
Jag skaffade knappt en kund!
Jag var så glad när jag äntligen kunde säga upp mig.
Men efter några månader ringde någon från ServiceFinder och ville värva mig. jag berättade att jag är så besviken och förbannad på en firma som heter Tjänsteguiden ..Personen så ingenting att det är sama företag , bara bytte namn!
Då skulle jag aldrig börja igen.
Jag var ibehöv att skaffa bya kunder så jag sa ja till deras erbjudande.
De vilseled mig att jag betalar bara för resultatet.
Jag var tvungen betala för varje sms jag fått oavsätt om jag ville det eller inte.Efter mina klagomål ändrade de avtalet till ett fast pris per månad ca 600 ex moms.Då antalet förfrågningar minskat och jag fick bara de med det minsta värde , ofta oaktuella eller där telefonnr inte stämde med personens namn.när jag skickade min uppsägning hoppade jag att äntligen bli fri från dem. När jag ringde efter några dagar , fick jag veta att de inte fått mitt brev och inte kan acceptera min uppsägning!
Jag var aldrig så dåligt bemött!
Jag hade samarbetat också med Offerta och andra och var bemött på helt annat sätt.
Jag tänker inte betala får dem till januari 2012!!!

http://www.hmwstad.biz
0
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Hej
tyvvär Jag oxo hammnat där kan inte bli av med dem vet ej hur ska man gå vidare i alla fall har avbrutit sina e-mail bomber fattar inte hur kunde dem falla så låg men ändå håller kampen att säga upp min avtal imon så fört så möjligt annars hamnar man i helvete precis som Halina Wojsyk säger man blir vilseled att det blir inte några kunder dem förespråkar för så gärna kan ni skriva mig eller hålla kontak för att bli av med dem .
http://www.abocleanservice.se
0
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Hej!

Tack Halina Wojsyk!
När jag såg vad du skrev så började jag kolla mitt avtal med servicefinder, där det står att avtalet förlängs ytterligare två år om man inte själv avslutar det innan perioden löpt ut.

Jag hade två veckor kvar och lyckades skicka in uppsägning och fick en bekräftelse på att mitt konto nu är avslutat. känns skönt.

Såg även att vi som skrivit i denna tråd driver städföretag allihop. Vi verkar rätt så utsatta i våran bransch av såna här skojjare!! =(

http://www.malmafonsterputs.se
0
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Oj, vad bra att jag läste det här. Var nämligen på väg att inleda ett avtal med Servicefinder men nu ska jag tänka mig för både en och två gånger.

http://www.adwordsbloggen.se
0
Tidigare medlem Personal svarade 13 år sedan

Hej!
Tack för det ni har skrivit.Det vi kan göra är att anmäla oseriösa företag till varningslistan. Förstår inte varför finns de inte där ännu.
jag pratade med någon från en organisation Svensk Handel och fick veta att ett företag hamnar på s.k varningslistan om de får klagomål på det från andra företag.Jag har gjort det redan. Läs mer på http://www.svenskhandel.se .
0
Tidigare medlem Personal svarade 12 år sedan

Hej

Tyvärr känner jag igen detta från flera av våra anslutna företag som också blivit medlemmar på Servicefinder.
Vissa har fått ”köpa” sig fria för att någonsin komma ifrån detta företag.
Hur länge ska detta företag få fortsätta att lura företag på pengar och tyvärr även ge oss seriösa hantverksförmedlingar ett dåligt rykte?
0
Tidigare medlem Personal svarade 12 år sedan

Det största skitföretaget som finns!

Jag har ett företag inom hantverksbranschen.
Jag blev uppringde av Servicefinder och föll för deras löften. När jag väl insåg att det inte var många av deras löften som infriades försökte jag komma loss ur deras register.

Det blev kalla handen direkt och hänvisning till deras inspelning. Jag påpekade att inspelningen bara behandlar delar av samtalet och att alla löften som fick mig att välja detta samarbete såklart inte fanns med där.

Jag fick då ett jättefint erbjudande om att ”köpa” mig fri från avtalet. Jag skulle då bara betala det som ansåg sig förlora på att avsluta samarbetet i förtid. Tyvärr valde jag att göra detta vilket jag ångrar idag. Jag borde ha valt att strida så långt det gick istället. Jag känner nu att dom vann på att vara oärliga och jag fick betala priset.

Det som förvånar mig mest med dessa pissråttor är att tillsynes seriösa företag samarbetar med dem. Vi i villa använder sig av servicefinder och Bonnier har till och med köpt in sig i bolaget. Jag har mailat både Vi i villa och bonnier för att höra hur det kommer sig att de ligger i säng med dessa skojare men inte fått några svar. Kanske tror de att jag bara är en ensam, missnöjd kund men om de får upp ögonen på hur många som blivit lurade av dem så kanske det händer något.

SÅ jag uppmanar alla som känner sig lurade att informera, sprida och skrika tills dess att någon lyssnar. Det första ni skall göra är såklart att maila svenskhandel.se om dessa missförhållanden.
1 2 3 5 Nästa »

Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto