Nästa Evenemang

8 svar

0
Jonas Bolin 06 januari, 2008

Det viktigaste är ju utan tvekan hur du ska nå ut till din målgrupp, modebranschen är ju sannerligen en väldigt tuff bransch.

Jag skulle rekommendera att du lägger tid på att hitta dina konkurrensfördelar (pris? läge? etc) och sen satsar stenhårt på att utveckla de delar där du är bättre än dina konkurrenter.

MvH Jonas

0
Sofie Nilsson 05 februari, 2008

http://www.venturecup.se/syd finns det en checklista för vad som kan vara med i en affärsplan. Kolla under fliken ”resurscenter” så hittar du den lätt. Allt venture Cup gör är helt kostnadsfritt!

0
Mats Pettersson 06 maj, 2008

Håller med ovanstående talare Jonas. Kolla vad dina konkurrenter är dåliga på och utnyttja det! Det är en tuff bransch du ska in i, så du måste vara bäst på ett eller annat sätt!

Om jag jobbade med mode skulle jag satsa hårt på en sajt med info om ex. stilar, passformer, tvättråd etc. På samma sajt har du hela ditt sortiment (varför inte sälja via nätet också?) och även blogg etc.

Lycka till!

0
Cicci 20 augusti, 2008

Marknadsplanen är väl väldigt viktig i en affärsplan. Jag gjorde dock en separat marknadsplan eftersom jag tycker att det är viktigt (och roligt) och bifogade den med min affärsplan

0
Anonym 07 november, 2008

Hallå alla missriktade svar, affärsplan eller marknadsplan vad är skillnaden? Ingen alls eller allt fel? Affärsplan är en målformulering om hur man vill ens affärer ska avlöpa framledes, där förvisso marknadsplanen är en del.

MEN

Det är helheten som är väsentlig, inte fragment. Upprättar man en affärsplan, kommer snart fram till vad det är man försöker uppnå eller vilja utföra för FRAMTIDEN.

http://WWW.jurecum.se

0
Anonym 11 november, 2008

Självklart är marknaden det viktigaste, men också hur du har tänkt att erövra den! Marknadsplanen blir så pass viktig att du bör göra den separat. Jag gillar Marcus Zaccos affärsplanemall. http://www.marcuzacco.se. Den är enkel och tydlig. Lycka till

0
Anonym 02 april, 2009

Glöm inte bort hur du tänkt att bygga ditt team. Medarbetarna i ett nytt företag är ofta det allra viktigaste. Tänk på att hitta olika kompetenser!

Sandra

0
H.O.M.E . 08 oktober, 2009

Nyföretagarcentrum har ett instruerande häfte, med flera sidor utrymme att formulera det mesta kring din affärsidé. http://www.nyforetagarcentrum.se

Logga in eller Registrera för att skicka ett svar

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6