8 svar
0
Tidigare medlem Personal svarade 16 år sedan

Det viktigaste är ju utan tvekan hur du ska nå ut till din målgrupp, modebranschen är ju sannerligen en väldigt tuff bransch.

Jag skulle rekommendera att du lägger tid på att hitta dina konkurrensfördelar (pris? läge? etc) och sen satsar stenhårt på att utveckla de delar där du är bättre än dina konkurrenter.

MvH Jonas
0
Tidigare medlem Personal svarade 16 år sedan

http://www.venturecup.se/syd finns det en checklista för vad som kan vara med i en affärsplan. Kolla under fliken ”resurscenter” så hittar du den lätt. Allt venture Cup gör är helt kostnadsfritt!
0
Tidigare medlem Personal svarade 15 år sedan

Håller med ovanstående talare Jonas. Kolla vad dina konkurrenter är dåliga på och utnyttja det! Det är en tuff bransch du ska in i, så du måste vara bäst på ett eller annat sätt!

Om jag jobbade med mode skulle jag satsa hårt på en sajt med info om ex. stilar, passformer, tvättråd etc. På samma sajt har du hela ditt sortiment (varför inte sälja via nätet också?) och även blogg etc.

Lycka till!
0
Tidigare medlem Personal svarade 15 år sedan

Marknadsplanen är väl väldigt viktig i en affärsplan. Jag gjorde dock en separat marknadsplan eftersom jag tycker att det är viktigt (och roligt) och bifogade den med min affärsplan
0
Tidigare medlem Personal svarade 15 år sedan

Hallå alla missriktade svar, affärsplan eller marknadsplan vad är skillnaden? Ingen alls eller allt fel? Affärsplan är en målformulering om hur man vill ens affärer ska avlöpa framledes, där förvisso marknadsplanen är en del.

MEN

Det är helheten som är väsentlig, inte fragment. Upprättar man en affärsplan, kommer snart fram till vad det är man försöker uppnå eller vilja utföra för FRAMTIDEN.

http://WWW.jurecum.se
0
Tidigare medlem Personal svarade 15 år sedan

Självklart är marknaden det viktigaste, men också hur du har tänkt att erövra den! Marknadsplanen blir så pass viktig att du bör göra den separat. Jag gillar Marcus Zaccos affärsplanemall. http://www.marcuzacco.se. Den är enkel och tydlig. Lycka till
0
Tidigare medlem Personal svarade 14 år sedan

Glöm inte bort hur du tänkt att bygga ditt team. Medarbetarna i ett nytt företag är ofta det allra viktigaste. Tänk på att hitta olika kompetenser!

Sandra
0
Tidigare medlem Personal svarade 14 år sedan

Nyföretagarcentrum har ett instruerande häfte, med flera sidor utrymme att formulera det mesta kring din affärsidé. http://www.nyforetagarcentrum.se
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto