3 svar
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Hej Martin!

Visst är det tråkigt när sådant här händer, tyvärr alltför ofta. Frågan är: Vad har ni skrivit i ett avtal eller vad står i en orderbekräftelse? Om ni har ett avtal om vad er “deal” skulle innebära bör det ju inte vara några problem för dig att hävda din rätt.

Om ni däremot inte har något “skriftligt” är det förstås väldigt svårt för dig att bevisa vad som skulle ingå i er uppgörelse. Dock tycker jag att ditt mail, som jag förmodar att du har kvar, borde bevisa att du inte godkände deras första förslag.

Hursomhelst verkar detta handla om ett företag som inte bryr sig om sina kunder. På eniro.se exempelvis kan du betygsätta företag, kanske kan vara läge för det?

Det är lite svårare för företag än privatpersoner att bestrida en faktura. jag rekommenderar att du tar kontakt med handelskammaren på din ort, alternativt en företagarförening som Unionen eller Företagarna. De brukar kunna hjälpa dig om du är medlem (du får juridisk hjälp som medlem).

Lycka till

Gustaf, nyttforetag.com
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Tack Gustaf för sådant snabbt svar!
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Dom ringde idag.. De gav sig… Får se nu bara att jag slipper vänta 1½ månad till.
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto