Nästa Evenemang

8 svar

0
Martin Larsson 02 februari, 2008

Hej,

Swedbank har ett bokföringsprogram som är knutet till bankgirot. Ruskigt smidigt, men har du använt SPCS i skolan så kör på det istället.

Häls… Martin Larsson

0
SjälaRum 03 februari, 2008

Hej Claes!

Jag använder SPCS en äldre version men nu fick jag tips om att köpa en nyare version där det då även ingår fakturering vilket underlättar enormt.
MvH
Angelica

0
Mats Markusson 05 februari, 2008

Spcs, mamut och hogia är vad jag vet de största programmen, sen finns det ett helt gäng webbaserade som funkar jättebra för mindre firmor. har inte testat Swedbanks variant, men det låter smidigt.

Själv har jag Mac och kör Stelvio. Funkar det också

+1
Kalle Göransson 09 februari, 2008

Det finns även ett helt gäng webbaserade bokföringsprogram, jag har vänner som använder bland annat unicell, e-conomic, fortnox och 24 seven.

Glöm inte att kolla in dem också, för småföretagare kan det vara smidigt att ha allt webbaserat

0
Claes Arvidsson 13 februari, 2008

Jag blev lite sugen på Swedbanks variant om den är så enkel som ni påstår. Du menar att det räcker med den för att klara hela bokföringen och redovisningen?

Claes

0
Lotta 13 februari, 2008

Hej Claes,

Jag har just bytt till ett webbaserat program som funkar supersmidigt för mig. Det inkluderar både bokföring och fakturering, vilket gör att jag fått en bättre överblick över ekonomin i mitt företag. Ett annat plus är att du kommer åt systemet överallt där du har internetuppkoppling. Så det har fungerat perfekt för mig.

Lotta

0
Markus 14 februari, 2008

Finns det några funktioner i de klassiska programmen, typ SPCS, som inte finns i de webbaserade varianterna?

Markus

0
Krabi 17 februari, 2008

Jag är tveksam till om Swedbanks variant har alla funktioner som SPCS har, till exempel. Då skulle väl alla använda det. Snarare är det så att Swedbanks variant fungerar bra i enskild firma där du inte behöver så mycket mer än möjligheten att bokföra debet och kredit. Med Spcs och dylikt får man ju väldigt mycket andra funktioner och det kan ju vara bra när du växer

Logga in eller Registrera för att skicka ett svar

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6