3 svar
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

Hej!

Har inga förslag på förbättringar men lägg gärna in en länk till hemsida på Sverigesurfen.com! 🙂

//Carl
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

jag tar gärna emot synpunkter på uppläggningen av min hemsida:
http://www.aktivsyn.se
Säljer helt unika kosttillskott över nätet som vi importerar direkt från producenten. Allt har fulla certifikat inom EU.

Söker ev. säljare som redan arbetar med att besöka företag inom företagshälsa, våra produkter är vdragsgilla. Tänker särskilt på en som är konstruerad för att motverka alla former av synstörningar, Klarin perfekt heter den. Vi har redan företag som köper till sina anställda, de har därefter inte haft sjukfrånvaro på grund av synstress – ögonmigrän o dyl.
Men det är väldigt svårt att nå ut till rätt personer.

Titta gärna in på hemsidan, lämna synpunkter här eller till oss på:
info@aktivsyn.se
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 9 år ago

Hej Fredrik!

Mycket snabb och effektiv e-shop måste jag säga! Det jag kan komma på som skulle öka konverteringsgraden är att du har produkter och specialerbjudanden på förstasidan. Ett nyhetsbrev brukar ge 5% konverteringsgrad. En god idé är att hålla koll på kunderna med Google Analytics. Dessutom kan du även satsa på att ha en säljblogg som länkar till din e-shop så att du hjälper kunderna hitta dina produkter!

//Olah, Bloggmakarna

http://www.bloggmakarna.se
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto