3 svar
2
Malina Gustafsson Personal svarade 9 år sedan

Hej Nadia! Vad spännande med ditt nya företag. Har du kollat med ALMI – de lånar ut till företag och kan vara en bra lösning. Dock kan de ta ut en högre ränta, men det är värt att kolla upp. Lycka till!
2
Gustaf Oscarson Personal svarade 9 år sedan

Hej Nadia!
Det finns en rad alternativ för att säkra upp likviditetsglapp. Almi och banken kan förstås vara bra, men jag skulle också titta på möjligheterna för factoring och fakturaköp, där du får pengarna snabbare. Ett annat alternativ kan vara att få kunden att betala i förskott, alternativt att du får längre betaltid på fakturorna från dina leverantörer.
Lycka till!
0
infoipage.se svarade 7 år sedan

Många företag är i samma situation. Det man kan göra är att sälja sina fakturor till ett factoringbilag och på så sätt frigöra kapital
financefinder.se kan man ta in offerter och jämföra olika leverantörer av fakturaköp för att på så sätt hitta den leverantör som passar er verksamhet bäst. Marknaden för fakturaköp är en ren djungel med många aktörer och många olika betalmodeller
Läs även mer och att sälja faktura på den här sajten
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto