2 svar
0
Gustaf OscarsonGustaf Oscarson Personal answered 7 år ago

Hej Daniel!
Det är nog din sista fundering som du behöver ha svar på först – hur ska du tjäna dina pengar? Det finns väldigt många aktörer inom mediaområdet, säkert både de som jublar över din idé och de som kanske ser en hotbild. Jag tycker helt enkelt att du ska kontakta några olika aktörer – säljare, köpare, förmedlare och gärna reklambyråer och testa din idé på dessa. Speciellt om du inte redan har gjort någon research tidigare. Risken finns annars att du kör igång och får svårt i ett senare skede att hitta din optimala intäktsmodell. Spontant tror jag att dina intäkter kan komma från flera olika håll om du får upp ett intresse för din tjänst. Det behöver vara en vinn-vinn-situation åt alla håll.

Lycka till!
Ola Bergfeldt
0
Mark NilssonMark Nilsson answered 6 år ago

Problemet är nog att intresset för rymden minskar för varje år. Vill man rikta reklam väljer fler och fler digital marknadsföring istället.

Tror att om du ändrar om lite i idén så att den omfattar den digitala sfären också, samt erbjuder statistik på kampanjnivå oaktat kommunikationsmedium kan det bli intressant. Annars har jag svårt att se att det tillför mervärde. Du blir en mellanhand som alla vill skära bort.
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto