Nästa Evenemang

2 svar

+3
Gustaf Oscarson 13 augusti, 2014

Hej Dennis! Generellt finns det inte så många bidrag att söka när man startar eget, men jag rekommenderar dig att prata med Arbetsförmedlingen som kan svara på alla dina frågor om Starta Eget-bidrag.

Almi har lån och finansiering av verksamheter, av många olika slag. En rekommendation är att hitta en riktigt duktig rådgivare i just din stad, som förstår just din bransch (nöj dig inte med någon som inte har koll på din bransch).

Jag rekommenderar dig också att titta på Tillväxtverkets affärsutvecklingscheckar, där du kan få bidrag till affärsutveckling (du behöver dock själv stå för en del av pengarna).

+1
Isabelle W 27 augusti, 2014

Tja Dennis! Jag skulle rekommendera dig att kontakta STING (Stockholm Innovation & Growth), om du nu inte redan har gjort det. Läste på deras hemsida idag om ett program dem har som heter Startup ICT som verkar vara riktigt bra om man är helt ny. Kolla på den här länken: http://www.stockholminnovation.com/vara-program/fler-program-med-sting/startup/ Sista ansökningsdagen är 1a Oktober så det är bara att söka! Lycka till! Ska bli spännande att höra vad det är för app.

Logga in eller Registrera för att skicka ett svar

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6