5 svar
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 12 år ago

Det är absolut inte ett formellt krav för att du ska få dra igång din verksamhet!!

Se det då här: Gör en enkel affärsplan för att hitta dina konkurrenter, dina styrkor och dina svagheter. Utifrån det lägger du upp en strategi för hur du ska lyckas med din salong.
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 12 år ago

Det är bra att ha en affärsplan av den enkla anledningen att du vet vad du ska göra för att få ditt företag att lyckas, annars kommer du bara göra saker på måfå och då tar det längre tid
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 12 år ago

Affärsplanen är jättebra att ha! Du får en struktur på ditt företag och du sätter upp mål som du vill nå. Med andra ord har du något att hålla i handen när du inte vet hur du ska gå vidare i olika ärenden.
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

En affärplan är planering för framtiden. Vad är det man fösöker säga, jo följande.

Vill man bara tjäna pengar för framtiden och ser inte till att växa med det underlag man har, finns det ingen anledning till affärsplan.

MEN

Vill man ha fler kunder och kanske bättre innehåll i sitt produkterbjudande, då MÅSTE man tänka till och vara förberedd för framtiden. Då är en affärsplan ett MYCKET bra utgångsläge.
0
Borttagen AnvändareTidigare medlem Personal answered 11 år ago

Linda det är bra att ha en plan. Tänk lite på jönsonligan du vet ” Jag har en plan!”. Jo jag kan med tycka det låter jobbigt, men har förstått att dem som har en affärsplan och noggrant planerar får framgång. Och du vill lyckas Linda eller hur? Tyckte Anna Karlssons råd var super och önskar dig lycka till Linda!
Du måste vara medlem för att svara på frågan

Hej kompis! För att använda Mitt Företag fullt ut behöver du logga in eller bli plusmedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto