Meny

– Om evenemanget –

Mer tid. Mer pengar. Mer balans. Så bygger du ditt drömföretag.

Lever du företagarlivet helt på dina villkor, eller spurtar du också i företagarens ekorrhjul med för lite tid, balans och pengar? Du är långt ifrån ensam. Just i denna sekund kan du ta ett nytt beslut: jag ska skapa livet och företaget på mina villkor.

När du har tagit beslutet behöver du världens bästa verktyg, fullskalig inspiration och människor som hjälper dig till toppen. Och det är precis vad vi tänker ge dig när vi ses. 10 000-tals företagare har redan gett stora tummen upp under 93 evenemang, och nu kommer vi äntligen tillbaka till Uppsala.

Endast 150 platser (först till kvarn…). Bara företagare. Det är bara upp till dig om du också vill hänga på, eller fortsätta driva företaget som du alltid har gjort (med samma resultat som du alltid har fått).

Varmt välkommen till en eftermiddag skapad för att förändra din värld.

Passa på! Genom våra medarrangörer på Uppsala Kommun blir du som driver företag i Uppsala bjuden på Businesspaketet (ord pris 995 kr). Läs mer här.

Möt några av deltagarna

Tomas

Myrra

Joel Lindgren

KAJL

Mikael Larsson

Getguard AB

Emma Westas Rödin

Pillerpodden

Onsdag 18 Oktober Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Uppsala Konsert & Kongress - Vaksala torg 1

– Stjärnföretagaren 2018 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2017 i Uppsala?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllar vi de företagare i Uppsalaområdet som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna.)

Några av de nominerade

Håkan Karlsson

Gokartcentret i Uppsala

Charlotte Heller

Hotell & vandrarhem centralstation

Elin Stahre

Fotograf Elin Stahre

Stephanie Elvelyck

Elvelyckan Design

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2018 Anmäl