Meny

Vill du också bygga framgångsrika företag?

En eftermiddag kan förändra allt. Ditt genombrott från småföretagare till stjärnföretagare är inom räckhåll, och den 3 december får du möjlighet att skapa företag på dina egna villkor när Sveriges största företagarturné kommer till Stockholm. 97 % av fjolårets besökare anger att de vill komma även i år. Är du också redo?

Torsdag 3 December 12:30 - 17:00

– Om Mitt Företag 2016 –

Årets mest lönsamma eftermiddag för företagare i Stockholm

Det är ingen barnlek att bygga lönsamma och hållbara företag. Som tur är finns det framgångsprinciper som fungerar för nästan alla – problemet är att bara en bråkdel av alla företagare använder dem. Därför får du under 4 timmar veta vad stjärnföretagare gör annorlunda, och hur du kan bli en av dem.

Gör som 100-tals företagare i Stockholm – lär dig vilka framgångsrika vanor och beteenden som redan skapar framgång för andra stjärnföretagare (samtidigt som du skapar nya affärer på plats). Boka dina biljetter innan det blir fullbokat.

Varmt välkommen till Mitt Företag 2015!

Möt några av deltagarna

Natallia Jarl

www.attlyckas.nu

Helen Nilsson

Helens Yoga

Torsdag 3 December Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Rörstrand slott och konferens - Rörstrandsgatan 5

– Småföretagarnas favorit 2016 –

Vem är din småföretagarfavorit i Stockholm?

Småföretagarnas Favorit 2015 är tävlingen där vi småföretagare i Stockholm utser den småföretagare i stan som vi gillar allra bäst. Ingen jury, ingen tillväxtstatistik. Vi nominerar och röstar helt enkelt på de småföretagare vi tycker förtjänar uppmärksamhet. Under evenemanget kommer det även att koras en Sverige-vinnare i Småföretagarnas Favorit där alla de tidigare 13 vinnarna har en chans att göra upp med Stockholmsvinnaren om den prestigefulla titeln!

Några av de nominerade

Tonny Svensson

AB Henriksbergs Verkstäder

Stefan Schlyter

Tryffelsvinet

Linnea Sweijer

Reforma Sthlm

– Så tycker dina företagarkollegor om Mitt Företag 2016 –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Småföretagarnas Favorit Anmäl