Vad kan du fira? Fira med oss!

26 juni, 2014

Att leva utan att fira sina åstadkommanden är som att...

champagne600x260

Att leva utan att fira sina åstadkommanden är som att spendera sina dagar med att baka men aldrig äta tårtan. Idag är Balansekonomis firardag och förhoppningsvis kan detta brev få dig att stanna upp och själv fira. Utmaningen med att fira ligger i att vi har en tendens att se det som vi INTE lyckats med istället för det vi lyckats med.

Vårt fokus är naturligt på det som ”skall göras härnäst” och ”det som är kvar” snarare än att se det som blev gjort. Fira kommer alltså inte naturligt om man inte stannar upp och bestämmer sig för att göra det. En annan utmaning med firande är att vi har en tendens att inte se storheten i våra åstadkommanden just för att det är VI som åstadkommit det. Det ter sig som att just våra resultat ”inte var något märkvärdigt” eller ”det hade väl alla gjort” osv.

Omgiven av studentfirare, sommarlovsfirare, födelsedagsfirare och andra firare. Startar nu den stora fotbollsfesten då miljontals människor skall fira vad 11 för dem helt okända män lyckats med i 90 minuter. Det är nu inget fel på det, alla tillfällen att fira skall utnyttjas, men varför inte jubla lika mycket över dina egna prestationer som du jublar över andras.

En nyckel till ett rikare liv är att fira sina stora och små steg ofta!

På Balansekonomi tycker vi om att fira och har flera roliga saker som skett under våren. Bland annat så har vi nu över 6 000 gillare på Facebook och boken ”Ett rikare liv” som jag skrev med min kollega Lennart Göthe finns i handeln igen! Väldigt roligt! Det firar vi!

Vår utbildning ”Ditt liv och dina affärer” har tagit nytt rekord med 9,5 av 10 på utvärderingarna. Det firar vi! Samtidigt har vi aldrig utbildat så många människor som vi gjort det senaste läsåret. Det firar vi!

Jag hoppas att du också tar tillfället i akt att fira personliga framgångar som du har haft under våren. Vill du få inspiration till hur sådana personliga framgångar kan se ut? Läs gärna Malin Backmans historia längre ner där hon dels berättar hur hon upplever att vara på Balansekonomis utbildning och inte minst hur hon planerar att fira resultaten från utbildningen.

Vi vill gärna vara med och se hur du firar! Varför inte fotografera och lägg ut det på Facebook med #balansekonomi.

Vi ses i vimlet!

Charlie Söderberg
Rikedomscoach
Balansekonomi
E-handel
Foto av: Facebook
Hur fungerar Facebook Shops? Här är allt du behöver veta
Ekonomi & Bokföring
Årsredovisning för ditt företag – här är allt du behöver veta