Ställa livet på rad – din kanske viktigaste framgångsfaktor

25 september, 2019

Personlig utveckling - Produktivitet och effektivitet

Ställ livet på rad, och lär dig att uppfylla på alla dina mål samtidigt. Det här en av våra absoluta favoritstrategier för att nå framgång i livet. Det allra bästa – det är otroligt enkelt.

Du matas ständigt av framgångsstrategier, inte minst här på mittföretag.com. Det finurliga är att nästan alla fungerar, så länge du verkligen gör dem helhjärtat.

Tänk om det finns en framgångsstrategi som gör att du närmar dig alla dina mål – samtidigt?

Den kanske viktigaste strategien för att skapa ett liv fullt av äventyr, relationer och framgångsrika affärsprojekt kallar vi att ”ställa livet på rad”. Vår vän Charlie Söderberg brukar ofta prata om detta.

Principen är enkel: du vill åstadkomma massor i ditt liv. Äventyr. Relationer. Företag. De flesta gör dessa saker separerade, och känner sig ständigt stressade och på väg till nästa aktivitet. Men de som verkligen får saker att hända i livet, ställer alla mål på rad. Samtidigt som de bestiger Kilimanjaro, umgås de med sin älskade familj och affärsbekanta som blir nya kunder. När du uppfyller på alla dina mål samtidigt, har du ställt livet på rad.

Att ställa livet på rad – en livsstrategi

Låt mig ta ett exempel till: Jag gör antagandet att du vill träna (men du hinner inte). Du vill också umgås med dina vänner (men du hinner inte). Och visst vill du vara ute i naturen oftare (men det finns ingen  tid). Ställ livet på rad! Gör allting samtidigt!

Boka en stående tid med goda vänner, där ni springer en löprunda i skogen och bastar efter. Naturen får du på köpet. Och vill du addera överkurs, gör du samma sak med affärskontakter (för att skapa ny business).

Livet består av begränsat med tid. Och du vill åstadkomma massor med saker i ditt liv. Strategin då är att ställa livet på rad.

Lär dig att medvetet förvränga tiden. Om du vill uppnå flera olika saker, ställ dig frågan: hur kan jag närma mig flera mål samtidigt, genom att bara göra en enda sak?
Bloggar
Vår absoluta favoritstrategi – Så ställer du ditt liv på rad!
Ledarskap & Styrelse
Foto av: AdobeStock
Så leder du framtidens företag – här är de 6 stegen
Växa
Nu startar vi om Företagarsverige tillsammans!