Min historia – Malin Backman

27 juni, 2014

Malin Backman, 40 år, kom i kontakt med Balansekonomi i...

malin600x260

Malin Backman, 40 år, kom i kontakt med Balansekonomi i december 2012. Hon har genomfört hela utbildningsprogrammet och det här är hennes berättelse.

Om jag ska välja ut ett resultat som sticker ut, som är viktigt för mig och som jag skapat tack vare mitt arbete med att bygga ett rikare liv så är det att jag fått tillgång till mod. En stor dröm jag haft ända sen jag var liten är att sjunga inför publik men jag har aldrig haft mod till det. Ett konkret resultat till följd av kurserna är att jag nu har sjungit inför publik på scen och inte nog med det, jag har gått in i studio och spelat in en låt 🙂 Att ha mod till något är definitivt inte att göra något utan rädsla utan tvärtom, göra någon TROTS rädslan. Jag darrade ordentligt på benen när jag sjöng min låt….utan överdrift 🙂 Detta mod har jag sedan använt i bl.a. samtal med banken och investeringar.

Jag har idag svårt att se hur mitt liv skulle sett ut om jag inte utbildat mig i att bygga ett rikare liv. Troligtvis hade jag fortfarande varit ledsen över min barnlöshet och mycket olycklig. Jag hade heller inte förstått vilken betydelse en ypperlig koll på min egen ekonomi har när det gäller att skaffa sig tillgångar som ligger till grund för det liv jag vill leva.

Att förvärva kunskap och inspiration i området personlig utveckling är relativt enkelt nu för tiden skulle jag vilja påstå men att kombinera detta med de medel vi behöver för att skaffa oss ett rikare liv, att lyfta ALLA delar dvs, inre, yttre och ekonomisk rikedom har jag aldrig sett utbud på förutom Balansekonomis utbildningar. Jag tror att den stora skillnaden mellan ”vanliga” kurser och Balansekonomis kurser är att deltagarna hos Balansekonomi får uppgifter där de ska gå ut och GÖRA något, och inte bara för övningens skull, de ska göra verkliga saker i sina egna ekonomier, relationer och liv som gör skillnaden som inte skulle bli gjort annars.

Jag skulle vilja fira att jag spelat in ”min låt”, att jag gått ner i vikt och fått en mycket bättre hälsa än innan, att jag sprungit mitt första lopp och på en mycket bättre tid än jag satte upp som mål men framför allt vill jag fira att jag och min man, som var nära en skilsmässa för ett år sedan, nu kommit varandra mycket närmre och står upp för vilka vi är och relaterar till varandra som partners med allt det innebär. En annan sak som är värt att fira är att jag börjar be om hjälp. Talesättet ”ensam är stark” är ren och skär BULLSHIT!! 😉
E-handel
Foto av: Facebook
Hur fungerar Facebook Shops? Här är allt du behöver veta
Ekonomi & Bokföring
Årsredovisning för ditt företag – här är allt du behöver veta