Streaks – appen som hjälper dig att nå dina mål

27 oktober, 2019

Med den enkla appen Streaks sätter du upp dina 12 viktigaste dagliga mål, och ju fler dagar du klarar målet, desto längre "streak" får du. Om du är det minsta av en tävlingsmänniska, är detta appen för dig! Läs här hur den fungerar.

Vilken ny vana som du medvetet skapat, har gjort störst skillnad i ditt liv?

Vi är företagare allihop, och att driva företag betyder egentligen bara en sak: att sätta upp tydliga mål och göra allt för att nå dem. Ibland underlättar det med smarta applikationer som är utformade för att skapa ett visst beteende hos dig och dina kollegor, och att ändra era vanor till något mer framgångsrikt.

Appen Streaks är huvudet på spiken. Du formulerar dina viktigaste, dagliga mål, och appen skapar s k “streaks” som visar hur många dagar i sträck du uppnått målet. Givetvis passar detta bäst för enklare mål av typen “gå ut och gå varje lunch” eller “skriva en artikel varje dag”. Det går också bra att sätta målen med olika intervall, till exempel alla veckodagar eller varje fredag.

Varför ska jag ladda ned appen Streaks?

Vi pratar mycket om hur du bäst förändrar en vana. Det är enkelt, men inte lätt, speciellt inte om du inte följer forskningens tydliga regler för hur det går till:

Läs här: Så förändrar du en vana

Streaks hjälper dig att förändra de där vanorna du vet skulle göra ditt liv bättre, eftersom du ständigt tävlar mot dig själv och inte vill “tappa din streak”. Säg att du har som mål att ringa 10 samtal om dagen, varje veckodag. När du har lyckats med det 15 dagar i rad, vill du absolut inte misslyckas för då måste du börja om igen. Appen har också inbyggda funktioner för påminnelser som du ställer in själv. Och vill du sätta upp hälsomål, sköts allt automatiskt genom koppling till dina hälsoappar.

Kom ihåg: Det är lätt att bygga broar och spränga bort berg, men nästan omöjligt att ändra människors vanor.

Med Streaks blir det lite enklare. Här laddar du ned appen Streaks.

Artikeln uppdaterad 2019-10-27
E-handel
Foto av: Facebook
Hur fungerar Facebook Shops? Här är allt du behöver veta