BETA

Business Hacks: Så får du ordning på företagets ekonomi (med Anton Ullenius)

6 juni, 2019

Räcker det att ägna 10 minuter i veckan åt företagets ekonomi? I det här avsnittet av podden Business Hacks tar vi hjälp av entreprenören och redovisningsexperten Anton Ullenius för att bygga den ultimata ekonomiprocessen i ditt företag.

Business Hacks är podden för dig som driver företag och vill bli extremt skarp inom ett visst ämne. Sveriges absolut främsta experter inom företagarrelaterade ämnen är gäster, och vi går på djupet i detaljerna som skiljer våra mest framgångsrika företagare från alla andra.

Hur blir jag supereffektiv? Hur får jag mitt team att maximera sin potential? Hur tjänar mitt företag mer pengar? Hur får vi in riskkapital? Dessa frågor och många andra kommer du att få svar på i Business Hacks.

Få ordning på företagets ekonomi med experten Anton Ullenius

I det här avsnittet möter vi ekonomiexperten Anton Ullenius. Målet: att automatisera och digitalisera så mycket att tio minuters ekonomikoll i veckan räcker. Vi går igenom bästa processerna för kvitton, lön, kundfakturor och leverantörsfakturor. Det här avsnittet sparar många sköna timmar och ger dig definitivt en bättre sömn!

Här nedan kan du lyssna på Business Hacks direkt, eller prenumera där du brukar lyssna på podd.

– Lyssna och prenumerera på Acast
– Lyssna och prenumerera på Itunes

Lyssna på alla våra poddar här

Lyssna på Business Hacks här

Lyssna på Ordinary People who do Badass Things här

Lyssna på Starta Eget-podden här
Nyheter
Mingelbilder från Business Hacks i Malmö
Nyheter
Mingelbilder från Business Hacks i Stockholm
Driva
Spara 126 arbetsdagar per år med Gustaf Oscarson på Business Hacks