Huvudrollen i filmen om mitt liv – den tänker jag ta

29 augusti, 2018

Kamera

Så här skulle mitt liv se ut om det vore en film, och jag hade huvudrollen!

Jag krev en artikel tidigare idag om att använda ”filmmetaforen” för att skapa ditt drömliv och drömföretag. Du hittar den på Bli filmstjärna i ditt eget liv. Principen är att låtsas att ditt liv är en film och att du är huvudrollsinnehavaren. Och minst lika viktigt, att du bara är statist i andra människors liv (men att du kan vara en väldigt spännande statist).

Naturligtvis började jag fundera på hur mitt liv skulle se ut om det vore en film. Och jag fick ett gäng idéer, eftersom allt är påhittat och jag kan vara precis som jag vill.

Mitt liv som film – Manusnoteringar!

– Jag skulle visa väldigt mycket mer känslor. Skratta mycket mer. Gråta när det kändes rätt. Och visa all den energi jag har inom mig.

– Jag skulle vara en människa som pratar med främlingar, hjälper okända människor och är en sociala mittpunkt som människor trivs med att ha närheten av.

– Jag skulle stå på barrikaderna och kämpa för att göra världen mycket bättre. Inte stå på sidlinjen. Aldrig nånsin.

– Jag skulle inte sitta en minut till framför en skärm, förutom när jag skriver mina bästsäljande böcker.

– Jag skulle älska mer passionerat. Jag skulle njuta av varje sekund. Jag skulle vara otroligt tacksam för att leva i Sverige, i en av de mest spännande perioderna i mänsklighetens historia.

Hur skulle filmen om ditt liv se ut? Hur skulle du vara? Det är befriande att tänka att allt är påhittat, och att du och jag kan vara precis så som våra manusnoteringar säger.

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter




Bloggar
38 sätt att hitta nya kunder
Bloggar
Mingelbilder från Business Hacks i Nacka
Bloggar
Oprah Winfrey och Therese Lindgrens framgångstips