Nästa Evenemang

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Eskilstuna?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Eskilstuna med omnejd som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt.

Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

Reglerna är enkla: Du kan nominera en företagare som på något sätt har byggt företaget på sina egna villkor, till exempel genom en annorlunda affärsidé, ett spännande sätt att jobba eller ett eget tänk. Helt enkelt en människa som har gjort det på sitt eget sätt (och som är värd att hyllas för det). Den du nominerar måste driva företag i Eskilstuna med omnejd. Vem som helst får nominera, och glöm inte att ange varför just din favorit borde vinna. Du får nominera och rösta på flera företagare.

Här nominerar du och röstar på dina favoriter i Eskilstuna

Nominerings- och röstningsperioden pågår till 24 september 2018. Ju tidigare du nominerar din favorit, desto större chans att få många röster.

När och hur avslöjas vinnarna?

Vinnarna avslöjas med pompa och ståt på Mitt Företag-evenemanget  Världens bästa företag 2023  i Eskilstuna den 25:e september. Bland annat Ari Riabacke och Charlie Söderberg på scen, och bara 125 platser. Här kan du läsa mer om evenemanget och boka din plats.

Vinnaren av tävlingen får fantastiska priser (värde runt 10 000 kr) och uppmärksamhet, och går till den stora Sverigefinalen i november. Här samlas vinnare från 14 svenska städer för att göra upp om titeln Sveriges Stjärnföretagare 2018.

Om tävlingen

Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com för sjätte året i följd. 14 lokala vinnare utses varje år över hela Sverige, och de lokala vinnarna går till Sverigefinalen i Stockholm i november. Kvalitén på vinnarna i respektive stad är mycket hög och konkurrensen i Sverigefinalen hård. Vi snackar företagare som verkligen har lyckats på sitt eget sätt! 100-tals företagare nomineras över hela landet varje år, och 10 000-tals röstar. Detta är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar bygga livet och företaget på sina egna villkor.

Här är de senaste årens vinnare i Sverigefinalen.

2017 Hanna Rydman och Calle Bäck, JoyVoice (Sveriges största körverksamhet, från Linköping)

2016 Hanna Sjöstrand, NoElDo (egendesignade barnkläder på nätet, från Hässleholm)

2015 Pelle Pettersson, Klockkungarna (en av Sveriges största e-handlar för klockor, från Linköping)

2014 Mats Norman och Pernilla Ramslöw, Noc Consulting (Unikt konsultbolag, från Stockholm)

2013 Siv Thuresdotter, Qoola Qvinnor (ett av Sveriges största entreprenörsnätverk, från Göteborg)

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6