Nästa Evenemang

Vem blir Stjärnföretagaren 2017 i Karlstad?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllar vi de företagare i Karlstad som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt.

Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

Reglerna är enkla: Du kan nominera en företagare som på något sätt har byggt företaget på sina egna villkor, till exempel genom en annorlunda affärsidé, ett spännande sätt att jobba eller ett eget tänk. Helt enkelt en människa som har gjort det på sitt eget sätt (och som är värd att hyllas för det). Den du nominerar måste driva företag i Karlstad med omnejd. Vem som helst får nominera, och glöm inte att ange varför just din favorit borde vinna. Du får nominera och rösta på flera företagare.

Här nominerar du och röstar på dina favoriter i Karlstad

Nominerings- och röstningsperioden pågår till 14 november. Ju tidigare du nominerar din favorit, desto större chans att få många röster.

När och hur avslöjas vinnarna?

Vinnarna avslöjas med pompa och ståt på evenemanget Så bygger du ditt drömföretag på Nöjesfabriken i Karlstad den 15:e november. Bland annat Charlie Söderberg på scen och bara 150 platser. Här kan du läsa mer om evenemanget och boka din plats.

Vinnaren av tävlingen får fantastiska priser (värde runt 10 000 kr) och uppmärksamhet, och går till den stora Sverigefinalen i november. Här samlas vinnare från 14 svenska städer för att göra upp om titeln Sveriges Stjärnföretagare 2017.

Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com för femte året i följd.

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6