Nästa Evenemang

Boka din plats till "Världens bästa företag 2023" innan det blir fullt

Vill du också bygga företag som dominerar framtiden? Gör som 1 000-tals andra företagare, boka din plats direkt. Läs här hur våra medlemmar går kostnadsfritt.

Sveriges största företagarturné (Mitt Företag-turnén) är tillbaka. Årets tema: Världens bästa företag 2023.

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

I fjol var evenemanget fullbokat i 12 av 14 städer, och platserna är även i år starkt begränsade. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Du bjuds bland annat på ”Hypnotisera dig till framgång” med Europas ledande businesshypnotisör Erik Olkiewicz och de helt nya föreläsningarna ”Gör det här eller gå under” med Charlie Söderberg och ”Världens bästa företag 2023” med Gustaf Oscarson. Dessutom ingår det digitala programmet ”Så bygger du framtidens företag” (värde 3 995 kr) i Businesspaketet och uppåt.

Bara för företagare och först till kvarn.

Som medlem på MittFöretag.com (vilket är kostnadsfritt) blir du just nu bjuden på en biljett till evenemanget (värde 495 kr/st). Ange koden hjb432psa för att utnyttja din medlemsförmån. Är du inte redan medlem, blir du det här.

Välj det evenemang som är närmast dig
25/9 Eskilstuna
27/9 Dalarna (Falun)
17/10 Malmö
18/10 Hässleholm
25/10 Uppsala
13/11 Karlstad
14/11 Östergötland (Linköping)
15/11 Stockholm Nord (Järfälla)
27/11 Stockholm City

(Din rabattkod som medlem är på 500 kr. Du kan använda den på vilket biljettpaket du vill. Vi rekommenderar Businesspaketet, där det digitala programmet ingår.)

Varmt välkommen till en eftermiddag skapad för att förändra din företagarvärld.

Är du eller någon du känner Stjärnföretagaren 2018?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen.

Vem vill du nominera och rösta på? 

Rösta på dina favoriter i de städer vi kommer till. Mer information på respektive evenemangs sida.

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna.)

Evenemanget och tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com.

Så här kan vi också hjälpa dig att nå framgång (helt kostnadsfritt)!

Vi hjälper dig gärna att utveckla ditt företag till nya nivåer, och så här kan du ta del av världens viktigaste framgångstips.

Följ Mitt Företag på Facebook och få våra bästa framgångstips

Gör som 1 000-tals andra, följ Mitt Företag på Facebook idag. Varje dag får du framgångstips om hur du bygger företaget och livet på dina villkor. Rekommenderas varmt!

Få vårt framgångsbrev en gång i veckan

Närmare 25 000 får det redan, vårt framgångsbrev som kommer på mailen en gång i veckan. Ovärderliga råd om hur du bygger framgång i livet och i företaget. Här kan du också prenumerera.Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6