Nästa Evenemang

Vad utmärker framgångsrika entreprenörer?

Vad skiljer framgångsrika entreprenörer från andra? Har superentreprenörer egenskaper och färdigheter som vi andra inte känner till? Vi frågade supercoachen Johannes Hansen och fick hans bästa råd, som också är en viktig del av Academy of Excellence, Sveriges kanske främsta tillväxtprogram.

1. Amatörer är fega – Proffs är modiga

Varje framgångsrikt bolag började med en människa som vågade hoppa. Det finns en myt om att företag växer. De gör de inte. Företaget växer för att du växer. Företag växer för att människor växer. Och du växer när du gör saker du inte är bekväm med. Saker som är utanför din trygghetszon.

2. Amatörer väntar på inspiration – Proffs letar upp den

Greppa en bok, en tidning eller gå på en föreläsning så att inspirationen blir en del av ditt sätt att driva ditt företag.

3. Amatörer undviker att sälja – Proffs säljer hela tiden

Du är en säljare. Träna försäljning, bli proffs på försäljning eller ansök om konkurs redan nu.

4. Amatörer tror att deras företag är speciellt – Proffs vet att deras företag är precis som alla andras

Att det inte går att göra bokföringen åt dig eller sälja dina produkter beror inte på att dom är speciella. Det beror på att du inte lyckats kommunicera vad du gör eller hur det skapar värde för andra.

5. Amatörer gör planer – Proffs gör förändringar

Oavsett storlek på bolag krävs det att du som företagare är flexibel, utvecklas och skapar förbättringar. Lyssna på dina kunder, fundera på hur du kan använda den nya tekniken för bli mer produktiv, lättare att kommunicera med och tydligare kring vad det är du säljer. Om du säljer samma sak idag som för två år sedan så säljer du snart ingenting.

”Mod är inte att inte känna rädsla, mod är att känna rädsla och göra det ändå. Om du vill att ditt företag ska växa behöver du våga möta dina rädslor och göra det ändå.”

Annons 2

Kontakta Academy of Excellence

E-post Telefon Webbplats Adress
info@academyofexcellence.se 08-53 33 95 95 academyofexcellence.se Tegnérgatan 35, Stockholm

Verktyg

Räkna ut total lönekostnad för företaget

Här kan du räkna ut vad den totala lönekostnaden blir för ditt företaget baserat på den anställdes lön och ålder.


0

Semesterersättning per semesterdag enligt sammalöneregeln är: