Nästa Evenemang

Systrarna Linda Hallgren och Liza Jacobsson på Heads and Tails blev Stjärnföretagarna 2017 i Karlstad

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 13 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Karlstad korats. Vinnarna blev Linda Hallgren och Liza Jacobsson på Heads and Tails som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Karlstad.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i Karlstad som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Linda Hallgren och Liza Jacobsson på Heads and Tails.

– Vi startade företaget ihop för att vi älskar att vara tillsammans. Vi renoverar och inreder 70-tals hus från miljonprogrammet och gör dem mer attraktiva, berättade systrarna från scen.

Tävlingen avgörs i 13 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Linda och Liza nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 12 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

15 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Linda Hallgren & Liza Jacobsson, Heads and Tails
  2. Emelie Spjuth Svärd, ESS Foto
  3. Malin & Lennart Westerlind, Åstorps Gårds Handelsträdgård

Finalen i Stockholm avgörs den 28:e november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Vill du ha egen nätbutik? Så här enkelt kommer du igång.

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6