Nästa Evenemang

Susanna och Jan Perämäki på TioMedia blev Stjärnföretagarna 2017 i Eskilstuna

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Eskilstuna korats. Vinnarna blev Susanna och Jan Perämäki på TioMedia som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Eskilstuna.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i Eskilstuna som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare Susanna och Jan Perämäki på TioMedia fick på scen berätta hur de tillsammans har byggt sitt drömliv som företagare.

– Från början hade vi inte en tanke på att jobba tillsammans, men nu kan vi inte tänka oss att leva på ett annat sätt. Vi sätter treårs-mål för våra liv och företag och är extremt noga med att bara omge oss med positiva människor och tankar, berättade Susanna och Jan från scen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Susanna och Jan nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

13 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Susanna och Jan Perämäki, TioMedia
  2. Mats Vassfjord, Vassfjord Foto & Media
  3. Erica Buskas Åhrlin och Oscar Wulff, Farcon AB

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6