Nästa Evenemang

Vem blir Stjärnföretagaren 2017 i Sverige? Rösta på din favorit här.

13 finalister. Underbara människor, fantastiska företag. Här röstar du på dina favoriter i Sverigefinalen av Stjärnföretagaren 2017 i Sverige.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllar vi de företagare i Sverige som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder.

Under hela året har vi utsett lokala vinnare i 13 svenska städer. Nu är det dags för Sverigefinalen, där de 13 lokala vinnarna gör upp om priset Sveriges Stjärnföretagare 2017. Röstningen pågår från den 17:e november till den 27:e november. Endast EN röst per person, men du får rösta på flera finalister.

Vinnarna presenteras när Sveriges största företagarturné kommer till Stockholm den 28:e november. Det finns några biljetter kvar, så om du driver företag är det hög tid att boka biljett (endast för företagare, boka din biljett här). På scen bjuder Gustaf Oscarson och Charlie Söderberg på fulloktanig inspiration.

Här är de 13 finalisterna, och här röstar du på dina favoriter.

Här röstar du på dina favoriter (endast EN röst per person).

Stjärnföretagaren avgörs för 4 året i rad, och arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com. Lokalfinalerna går av stapeln när Sveriges största företagarturné – Mitt Företag-turnén – kommer till respektive stad. Här bokar du biljett till finalen i Stockholm med Gustaf Oscarson och Charlie Söderberg (Obs! bara för företagare.)

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6