Nästa Evenemang

Sofie på Decoria blev Stjärnföretagaren 2016 i Dalarna

Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Dalarna korats. Vinnare blev Sofie Engström på Decoria i Falun – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Stjärnföretagarens 15 hemligheter besökte Dalarna och Falun.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2016 hyllades de företagare i Dalarna som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Sofie Engström på Decoria. Från scen fick Sofie berätta om företagets framgångsfaktorer.

– Vi har så otroligt kul varje dag på Decoria, och jag har verkligen aldrig söndagsångest utan älskar mitt företag. Det var ingen som trodde på mig från början men det växer hela tiden, berättade Sofie.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Sofie nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2016” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

11 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

1. Sofie Engström, Decoria

2. Katrin Sjöström, Muskelbyrån

3. Stefan & Maria Söderberg LSMS Transport & Service

3. Patricia och Marcel Molenkamp Lek ute i Sverige AB

Finalen i Stockholm avgörs den 30:e november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné. En av dagens föreläsare i Falun var Andreas Carlsson – känd från bland annat Idol.

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6