Nästa Evenemang

sociala-media-instagram

Så säljer du mer i sociala medier – 12 enkla råd

Vi vet att Google, sökmotorer och sociala medier blir allt viktigare för att sälja och marknadsföra våra företag. Men hur gör man då? I veckans tips tittar jag närmare på några av mina favoritartiklar i ämnet.

Läs här: Så får du fler följare på Facebook – 5 enkla steg

Undersökningar visar att chansen till köp bland unga är 60 % större om de följer varumärket. Så vilka följer dig och ditt företag? Använd de här 5 tipsen för att få fler följare på Facebook – och skapa fler affärer på köpet.

Läs här: 7 tips som ger dig fler följare på Instagram

Instagram är en av de största sociala medierna i världen. Men det krävs betydligt mer än enbart ett konto och att publicera bilder för att lyckas på Instagram. Här har vi sammanställt 7 viktiga knep som hjälper dig att skapa ett konto med en stor skara följare, vilket leder dig till mer försäljning.

Tre andra favoritartiklar från veckan

Bästa tiden att posta på Instagram och Facebook

Har du koll? Annars hittar du bästa tiderna här.

Boka plats till ”Världens bästa Företag 2023″ i Stockholm

Bara enstaka biljetter kvar. Boka din plats här.

Kalkyl: Hur ekonomiskt oberoende är du?

Använd vår smarta kalkyl, du hittar den här.

Trevlig läsning! Och njut av en underbar höstvecka!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6