Nästa Evenemang

Morgontrött - Personlig Utveckling

Så här blir du ekonomiskt oberoende

Ett av mina mål är helt glasklart, att bli ekonomiskt oberoende. Så här tänker jag.

Ett av mina glasklara mål i livet är att bli ekonomiskt oberoende. I steg innebär det att kunna överleva på avkastningen av mina tillgångar, det vill säga klara mig utan att behöva arbeta. Jag kallar det ”ekonomisk säkerhet”. Steg 2 är att kunna levat ett komfortabelt liv utan att behöva arbeta. Och det naturliga steg 3, är såklart att kunna leva mitt drömliv utan att behöva arbeta igen.

Det innebär såklart inte att jag inte kommer att jobba mer om jag uppnår mina mål. Jag älskar att bygga företag och skapa, men målet är att göra det helt på mina villkor.

Idag har jag tre tips på guider som jag gillar skarpt, som ger dig råden som hjälper dig att bli ekonomiskt oberoende.

5 sätt att bli ekonomiskt oberoende

Mina fem idéer kring hur jag ska lyckas. Läs här.

Skapa hävstång med andra pengar, tid och kunskap

Så här låter du andras tid, pengar och kunskap jobba för dig. Ovärderligt. Läs här.

Så bygger du ett företag med 4 timmars arbetsvecka

Älskar de här tipsen. Så här blir du rik på tid.

Just do it!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

Gustaf är entreprenör och författare. Han är grundare av Mitt Företag och Academy of Excellence (Sveriges kanske främsta tillväxtprogram) och delägare i flera andra bolag. Även författare till Mind Your Own Business, Driva Företag och 299 strategier.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6