Nästa Evenemang

Klimatsmarta tips

Så här enkelt blir du (och ditt företag) klimatneutral

Du och jag har lika mycket ansvar som alla andra. Vi måste göra något åt klimathotet nu, och det här kan vi göra.

De flesta av oss gör något för att förbättra klimatet, men nästan ingen av oss gör tillräckligt. Tror du mig inte? Gör då klimattestet på klimatkontot.se och se hur mycket du påverkar miljön. För mig var det ingen trevlig läsning första gången jag gjorde det. Största boven: mina resor!

Så vad kan vi göra, du och jag, för att på allvar göra skillnad? Här kommer två guider du bara måste läsa, som enkelt visar vad du måste göra idag. Det är några enkla justeringar i ditt och företagets liv, som verkligen gör skillnad.

Så här kan du rädda världen från klimathotet

28 enkla tips som gör dig till en klimatsmart företagare

Mina strategier för att minska min klimatpåverkan

Jag har själv några enkla strategier för att minska min klimatpåverkan. Eller, vad är det för tråkigt mål egentligen. Att inte göra skada. Borde inte målet vara att bli klimatpositiv? Hursomhelst, så här gör jag.

Testa din klimatpåverkan

Gör klimattestet en gång per år och se hur klimatneutral just du är

Spara pengar och förbättra klimatet

5 enkla råd, vilka använder du redan?

Så här ska jag bli 100 % klimatneutral

Några tips på hur jag tänker kring klimatsmarta investeringar.

Du och gör kan göra skillnad för världen. Vem ska annars göra det om inte vi?

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6