Nästa Evenemang

Personlig Utveckling

Nu ska jag ha de roligaste 10 åren av mitt liv

Blunda. Slappna av. Dröm dig bort. Tänk 10 år framåt i tiden. Vem är du? Vad gör du? Vilka umgås du med? Hur och var spenderar du din tid? Hur ser du ut?

Du får säkert, precis som jag, upp en drömbild av ditt liv. Du förstår också att du måste förändra något för att komma dit.

Vi företagare jobbar ofta hårt. Vi tar ansvar. Vi gör det som krävs för att få saker och ting att fungera. Entreprenörer är hjältar, javisst! Men till vilket pris? Om du ska vara din drömbild om 10 år, kan du fortsätta på samma sätt som du gör idag?

Mitt råd till dig är att alltid tänka långsiktigt. Sätt stora mål, men planera för att det kan ta längre tid än du tänkt dig (det gör det nästan alltid). Ställ prestationskrav på dig själv och på andra, men ställ också krav på att alla ska må bra under tiden.

Om du ska skapa ditt drömliv och ditt drömföretag, måste du bygga in tålamod och balans i din strategi. Sätt ett stort mål som motiverar dig till tusen – och bygg den roligaste vägen du kan tänka dig för att komma dit.

Fortsätt vara sådär seriös och professionell som jag vet att du är. Addera bara en strategi för ”nu ska jag ha de roligaste 10 åren av mitt liv”.

Gustaf

Annons 2

Om bloggen

Följ entreprenören Gustaf Oscarson och hans äventyr i Sveriges företagarvärld

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6