Nästa Evenemang

Mina sex viktigaste tips på nätet

Var övertydlig
Kommunikationstips nummer ett – sätt en strategi och håll dig till den. Var övertydlig, långsiktig och håll dig till din kommunikationsplan även på nätet.

Uppfinn inte alla hjul själv
Gör det enkelt för dig – undersök vilka nätstrategier som fungerar för andra och testa dem själv. Tänk utanför Sverige – vad gör liknande företag i Brasilien för att nå ut?

Förstå att det tar tid
Det är kanske lättare att starta en verksamhet på nätet, men det tar precis lika lång tid att lyckas. Räkna inte med några snabba pengar, bygg långsiktigt.

Vad vill din kund ha?
Det är lätt att bli stressad över alla strategier för att hamna högst på Google och få flest likes i sociala medier. Mitt råd till dig är – tänk som du gör utanför nätet. Utgå från vad kunden vill ha och bygg all din kommunikation på det.

Smarta, prisvärda resurser
Det finns en rad skarpa nättjänster för att kostnadseffektivt skapa lönsam internetnärvaro. Themeforest.com och freelancer.com är två av mina favoriter.

Mät allting
Bli mer lönsam varje dag genom att mäta allt du skapar på nätet. Google Analytics är en utmärkt (och kostnadsfri) tjänst för att följa besökarna på din hemsida. Mät. Skruva. Testa.

Gustaf

Annons 2

Om bloggen

Följ entreprenören Gustaf Oscarson och hans äventyr i Sveriges företagarvärld

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6