Nästa Evenemang

Gustaf Clarksdale

Mina morgonvanor – ett av mina viktigaste framgångsknep

Hour of Power, wake-up light, fågelkvitter och att lyckas med dagens fem första uppgifter. Så här ser mina morgonvanor ut när jag presterar som bäst.

Jag pendlade länge mellan fina morgonstunder (peppad och inspirerad) och mindre inspirerande gryningar (snoozande och oladdad). Om dagen blev bättre när jag började morgonen laddad? You bet!

Och att sedan se de där friskusarna som alltid hoppade ur sängen, redo att ta över världen – jobbiga människor! Men – gjorde de något annorlunda? Kanske kunde jag också börja varje dag så där redo att erövra livet.

Så jag gjorde som jag alltid gör. Frågade mina inspirationskällor. Böcker, framförallt. Men också YouTube-klipp och podcasts. Hjälp mig – vad måste jag göra för att börja varje dag superpepp?

Och svaren finns ju alltid där om vi ställer rätt frågor. Inte ”varför är jag så trött?” utan ”hur vaknar jag med energi?”.

Mina morgonvanor

Under de senaste åren har jag finslipat en procedur som jag trivs väldigt bra med. Den låter kanske enformig och jobbig, men för mig är den fantastisk.

Jag vaknar av min wake-up light och fågelkvitter. Sen gör jag min Hour of Power med yoga, meditation och inspiration innan jag ser till att lyckas med dagens fem första uppgifter. Det är inte svårare än så.

Okej, låter det inte superenkelt? Jag förstår, och det är just därför jag har skrivit en guide som beskriver mina morgonvanor mer i detalj. Du hittar den här.

Morgonvanorna som skapar framgångsrika dagar

Lyckas jag alltid med mina morgonvanor? Självklart inte, jag är väl ingen robot heller. Men när jag gör det blir det oftast väldigt bra.

Dela gärna med dig här och i sociala medier – vilka morgonvanor skapar fantastiska dagar för dig? Jag vill verkligen veta, kanske har du ett knep som jag kan få låna?

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6