Nästa Evenemang

Personlig utveckling framgångsvanor

Mina kvällsvanor – så här ser mina rutiner ut

Utan mina kvällsvanor sover jag sämre, ligger vaken längre och vaknar med mindre energi. Som tur är tar rutinerna bara några minuter varje kväll, men gör enormt stor skillnad. Du behöver säkert lika mycket energi och sömn som jag, så därför delar jag gärna med mig av mina bästa knep.

För att jag ska lyckas skapa en ny vana i mitt liv måste den vara enkel. Inget krångel. Som att skriva dagbok. Det tar tre minuter. Jag skriver ned vad som hänt under dagen, hur jag mår, vad jag vill göra annorlunda i morgon och hur jag har utmanat mig själv. Det räcker gott.

Jag gillar idén med en femårs-dagbok. Dels är det roligt att se vad jag tänkte och gjorde samma datum för tre år sedan, och dels är det väldigt spännande att se min egen utveckling (eller bristen på den). Tänk om jag ältar samma saker fortfarande!

Och det är en otrolig boost att läsa om en idé jag fick för några år sedan, som idag har blivit verklighet. Det blir möjligt med femårs-dagboken.

Tacksamhetsövningen – bästa slutet på dagen

Precis innan vi somnar, brukar jag och Malina säga tre saker var som vi är tacksamma över just idag. Igår var ”mina” att vi gick en fantastisk promenad i solnedgången, att jag pratade länge med min familj på telefon och att vi fick en riktigt kul ny kund. Det behöver inte vara svårare än så.

Grejen är: nu för tiden somnar vi alltid med fokus på det som har varit bra. Det gör en enorm skillnad.

Jag har fler knep som jag gillar skarpt, och jag knåpade ihop en guide med dem här.

Rekommenderat: Kvällsvanorna som skapar framgång i ditt liv

Vilka kvällsvanor har du? Jag är nyfiken, som alltid. Berätta gärna genom att kommentera här eller på sociala medier.

God natt!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6