Nästa Evenemang

Mina fem viktigaste motivationstips

Sätt stora mål – och dela upp dem
Om du sätter små mål kommer du inte att se målet eftersom alla problem skymmer sikten. Om du sätter stora mål ser problemen mindre ut i förhållande. Dela alltid upp i delmål.

Skoja till det
Skämta med kunderna. Gör roliga saker med dina medarbetare. Skratta tillsammans. Vi gör affärer med människor som förgyller vår vardag.

Meditera mera
Nästan alla framgångsrika entreprenörer jag känner har hittat sitt eget sätt att stänga ute världen – och bara fokusera på sitt inre. Var finns din meditation? Yoga? Promenader? Hård träning? Hitta din plats.

Umgås rätt
Det är enkelt – min motivation toppar när jag hänger med motiverade människor och dippar när jag träffar energitjuvar. Gör övningen: ”Vilka 10 människor är det som påverkar mig mest?” Du är ett snitt av din umgängeskrets.

Mejlfri förmiddag
Lova dig själv att inte kolla mejlen innan du har avslutat dagens två viktigaste uppgifter.

Gustaf

Annons 2

Om bloggen

Följ entreprenören Gustaf Oscarson och hans äventyr i Sveriges företagarvärld

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6