Nästa Evenemang

5 helt avgörande försäljningstips

Går det att öka försäljningen drastiskt med fem enkla knep? Det tror vi. Testa de här fem avgörande försäljningsknepen och se vilken effekt de ger i ditt företag och i din ekonomi.

Säljtips 1: 10 kontakter om dagen

Om du alltid tar tio nya säljkontakter om dagen kommer du att skapa mer försäljning än du kan drömma om. Det blir minst 2 000 nya kontakter per år. Är du i närheten av det i dag?

Säljtips 2: Använd CRM-system

Ordning och reda i försäljningen är A och O. Skaffa ett CRM-system redan i dag, och använd det slaviskt. Dels bygger det värde i ditt företag, och dels kan du enkelt följa upp och justera företagets säljaktiviteter.

Säljtips 3: Alla ska sälja!

Se till att alla medarbetare och intressenter i ditt företag säljer. Hur? Genom att låta alla känna till produkterna, argumenten och fördelarna med just ditt företag. Ett enkelt och effektivt sätt att öka försäljningen.

Säljtips 4: Lär dig förstå hjärnan

Jag är personligen mycket intresserad av hur våra hjärnor fungerar, och det finns en uppsjö intressanta böcker i ämnet. Därför är det fascinerande hur få av de insikterna som används i daglig försäljning. Läs mer på Så får du kunderna att vilja köpa.

Säljtips 5: Håll ut!

80 procent av försäljningen görs mellan den femte och tolfte kontakten. Hur uthållig är du?

Relaterat innehåll

Ecoflors framgångsstrategi: rädda miljön och tjäna pengar samtidigt

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6