Nästa Evenemang

Mattias Andersson på Skånsk Eventsjukvård blev Stjärnföretagaren 2017 i Hässleholm

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 13 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Hässleholm korats. Vinnaren blev Mattias Andersson på Skånsk Eventsjukvård som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Hässleholm.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i Hässleholm som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Mattias Andersson.

– Jag hoppas Sveriges eventbransch börjar tänka mer säkerhet nu. Jag startade med hjärtat 2014, för att jag ville rädda så många liv som möjligt. Ingen ska mista någon på ett event. Min dåvarande flickvän valde att inte leva längre och det triggade igång mig, berättade Mattias från scen.

Tävlingen avgörs i 13 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Mattias nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 12 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades
24 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Mattias Andersson, Skånsk Eventsjukvård
  2. Andreas Schüler, Tattoo Royal
  3. Malin Carlsson, Carlsson interiör & design

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6