Nästa Evenemang

Mary Juusela på Lika Olika Metoden blev Stjärnföretagaren 2017 i norra Stockholm

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i norra Stockholm korats. Vinnaren blev Mary Juusela på Lika Olika Metoden – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Upplands-Bro.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i norra Stockholm som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Mary Juusela på Lika Olika Metoden.

– Ta aldrig skit från någon. Vare sig du har Adhd, annan hudfärg, dyslexi eller något annat som är annorlunda. Det handlar om att minska rädsla och fientlighet, berättade Mary från scen om Lika Olika Metoden.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Mary nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

14 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Mary Juusela, Lika Olika Metoden
  2. Mikael & Ninni Åman, Åman Kök & Bar
  3. Jennie Moliner, Foodfunding

 

Finalen i Stockholm avgörs den 28:e november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Vill du ha egen nätbutik? Så här enkelt kommer du igång.

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6