Nästa Evenemang

Det här är livets mening, enligt 100-åringar!

Vad kan vi lära oss av människor som blivit över 100 år, och som berättar om sina viktigaste insikter om livet (och vad de ångrar mest)? Mycket! Se den här videon för att få rejält perspektiv på ditt företagarliv.

Tänk dig en alldeles vanlig måndag. Du stressar mellan möten, svarar på mail och störs av telefonen som ringer hela tiden. Du kanske har problem med en irriterad kund, eller en delägare som har andra visioner än du. Var det så här ditt företagarliv skulle bli?

Ibland behöver vi perspektiv. Och ett utmärkt sätt att få det, är att lyssna till vad äldre människor kan lära dig. Vad är viktigt när det är dags att sammanfatta livet? Att du spenderade för lite tid på kontoret med mail och möten?

Det här är livets mening, säger 100-åringar!

I dagens video får vi lyssna till tre fantastiska människor som alla är över 100 år. De berättar om sina liv, vad de ångrar men också om vad de lärt sig. Och framförallt, visar de tydligt att rätt attityd skapar ett lyckligt och långt liv.

Se videon, och ta sedan några minuter att fundera på vad som är viktigast i längden. Kanske behöver du också skriva en ”fuck it-list”? Eller bestämma dig för några saker som du vägrar att fortsätta acceptera i ditt liv.

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6