Nästa Evenemang

Meditera Meditation

#34. Lära mig meditera

Ryktet säger att många av världens mest framgångsrika människor mediterar. Jag har inte helt förstått konceptet, men det ska inte hindra mig. Därför blir uppdrag #34 att lära mig meditation.

Varför ska jag lära mig att meditera?

Det här uppdraget hänger ju ordentligt ihop med #18 och #53, frågan är om det är hönan eller ägget?

Hur som, meditation är något som alla (som testat det ordentligt) verkar rekommendera. Mina egna tafatta försök sträcker sig till några minuters försök ”att tänka på ingenting”, i ett stelt försök till lotusställning. Ingen god erfarenhet.

Det är alltså med noll och ingen erfarenhet jag ger mig in i detta meditationens förlovade land, och hoppas att någon kan visa mig vägen till Nirvana.

Syftet? Harmoni. Balans. Att lära känna mig själv. Lycka. Klyschor? Japp. Klyschor är bra.

Hur ska jag gå tillväga? Utbudet av meditation, mindfulness, yoga och annan hjärngympa är inte direkt magert. Du som läser detta och har testat allt, vad är första steget? Ska jag hitta en meditationsövning på YouTube och ställa mig på huvudet i ett hörn? Eller ska jag söka upp en ”skola” i den ädla konsten att meditera?

Min erfarenhet är minst sagt begränsad. Troligen väljer jag att fråga mina vänner i sociala medier, de brukar veta bäst. Eller så väljer du att kommentera det här uppdraget och berätta om dina erfarenheter. Jag ber dig. Please!

När är uppdraget slutfört? När jag kan kontrollera mina tankar under minst 10 minuter.
Kategori: To have a Super Mind
Svårighetsgrad: 3
Deadline: 9 mars 2017

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6