Nästa Evenemang

Hypnotisera dig till framtiden med Erik Olkiewicz

Wow! Boom! Europas ledande Businesshypnotisör Erik Olkiewicz hänger med på hela höstens Mitt Företag-turné. Detta är kanske det bästa vi upplevt på en svensk scen, du kommer inte att tro dina ögon! Har du inte bokat din biljett än, gör det idag! Och se video här!

När du ska bygga framtidens företag kommer du att möta en kraftfull fiende – din egen hjärna. Den kommer att försöka hindra din personliga utveckling. Det är den som säger ”nej”, ”jag kan inte”, ”jag duger inte”, ”jag vågar inte”. Eftersom reptilhjärnan är programmerad till att skydda dig och hushålla med energin kan du missa de idéer och möjligheter som kan få dig och ditt företag att växa.

Här blir du medlem på mittföretag.com (kostnadsfritt) och blir bjuden på en biljett till Eriks show och Mitt Företag-evenemanget i din stad

Stärker du inte ditt mindset i dag kommer du att parkera dig själv i komfortzonen i många år till!

Som tur finns hjälp att få. Erik Olkiewicz omvälvande föreläsning på Mitt Företag-turnén 2018 kommer inte bara att ge dig en livedemonstration av hjärnans makt och möjligheter. Den kommer också ge dig praktiska verktyg på hur du stärker ditt mindset.

Erik är förmodligen Sveriges främsta hypnotisör (ja, troligen hela Europas främsta Businesshypnotisör) och ja, han hypnotiserar människor live på scen. Det är naturligtvis frivilligt att delta. Inom några minuter ger deltagarna efter för hans röst och gör och säger nästan vad som helst, fulla av glädje och självförtroende och befriade från blockeringar.

Det blir en hysteriskt rolig show där både deltagarna och publik får en oförglömlig upplevelse. Efter att ha sett Erik in action kommer det att kännas mer och mer naturligt att börja säga ja, jag kan, jag duger, jag vågar. Och vi lovar, detta är något av det bästa och roligaste vi någonsin sett på en scen i Sverige. Se videorna här nedanför för några smakprov.

Så blir du bjuden på en biljett som medlem

Som medlem på MittFöretag.com (vilket är kostnadsfritt) blir du just nu bjuden på en biljett till evenemanget (värde 495 kr/st). Ange koden hjb432psa för att utnyttja din medlemsförmån. Är du inte redan medlem, blir du det här.

Välj det evenemang som är närmast dig
25/9 Eskilstuna
27/9 Dalarna (Falun)
17/10 Malmö
18/10 Hässleholm
25/10 Uppsala
13/11 Karlstad
14/11 Östergötland (Linköping)
15/11 Stockholm Nord (Järfälla)
27/11 Stockholm City

Om Eriks föreläsning

”Eriks show var en sanslös upplevelse – hade jag inte sett det hade jag inte trott det själv. Det blev onekligen helgens stora snackis! Ett minne för livet för hela publiken.”

Om Erik Olkiewicz

Hypnotisören och coachen Erik Olkiewicz hjälper människor att förändra och förbättra sina liv. Han är skolad i Storbritannien och USA och flitigt anlitad till olika event och omskriven i media eftersom han tillhör en exklusiv skara människor som har förmågan att hypnotisera personer live på scenen. Företag som Nordea, H&M och Ica anlitar honom för att jobba med medarbetarnas mindset, och det här blir en unik möjlighet för dig att få del av samma verktyg.

I dag har Erik Olkiewicz haft några av världens skickligaste hypnotisörer som lärare. Han har studerat vid International Institute of Hypnosis i Las Vegas med Marc Savard. Erik har varit i London med Storbritanniens främste expert på street hypnosis, hypnosterapeuten Anthony Jacquin. Eriks personlige mentor är världens mest erfarne nu levande hypnotisör, Justin Tranz, känd från TV och som både uppträtt i Las Vegas och på Broadway.

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6