Nästa Evenemang

Personlig utveckling framgångsvanor

I built this motherf***er! Hur jag skapar mig själv.

Citat som fick mig att förstå varför jag gör det jag gör, och hur bra det har fungerat.

Låt mig reflektera kort över George Bernard Shaws magiska citat ”Försök inte hitta dig själv. Skapa dig själv”. Eller Tony Robbins ”I Built this Morherf***er”.

Jag hörde Shaws citat för någon timme sedan när jag gick min morgonrunda. Och jag insåg att det summerar allt jag ägnat mina senaste 10 år åt. Att bli den där människan som jag drömmer om, och att hjälpa andra att lyckas med samma sak.

Det är därför jag skapade MittFöretag.com. Det är därför jag skapade Sveriges största företagarturné (Mitt Företag-turnén). Det är därför vi drog igång vad som blev Sveriges största tillväxtprogram Academy of Excellence (som jag sålde 2015).

Allt bottnar i tanken om att det går att förändra sig själv. Att det går att skapa livet på sina egna villkor. Att vi kan få allt vi önskar i våra liv, om vi bara vågar tro på det och tar de möjligheter vi får.

Jag tittar ut på den underbara utsikten från vår matsal. Klockan är 06.43, och jag skriver dagens andra inlägg. Och jag tänker: Så här blev inte livet av sig självt, jag har skapat det. Jag har skapat möjligheten att bo i vårt underbara hus. Jag har skapat möjligheten att få jobba när jag vill, och skriva om vad jag vill.

Soluppgång Västerås

Livet är verkligen fantastisk, och jag kommer fortsätta att skapa livet och mig själv. Och inget gör mig gladare än om det kan inspirera dig till ditt drömliv.

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6