Nästa Evenemang

Gör det här eller gå under med Charlie Söderberg

Nu är det slut på halvhjärtade försök och ursäkter. Under höstens Mitt Företag-turné ställer Charlie Söderberg alla dina uppfattningar om världen på ända. Ingen kommer undan. Okej, du vill bygga ett fantastiskt företag, så varför gör du det inte? Förbered dig på ögonöppnare och livsavgörande ögonblick som formar din och företagets framtid. Boka biljett i din stad här.

Du kanske har sett Charlie innan. Det spelar ingen roll. Nu är han tillbaka, vassare än någonsin och med helt nytt innehåll. Om du menar allvar med ditt liv och ditt företag, kommer Charlie att ge dig verktygen som tar dig till framgång. Oavsett vilka tekniker och trender som förändrar världen.

Hur skulle ditt företagarliv förändras, om allt du gjorde fick effekt på flera olika plan i livet samtidigt? Hur skulle ditt företag utvecklas, om du förstod vilka trender som skapar lönsamhet?

Här blir du medlem på mittföretag.com (kostnadsfritt) och blir bjuden på en biljett till Charlies föreläsning och Mitt Företag-evenemanget i din stad

Det här är en föreläsning som skapar förändring. Som ifrågasätter. Och som garanterat kommer att göra skillnad i ditt liv. Men bara du kan bestämma om du vill uppleva den. Eller om du vill fortsätta att göra som du alltid har gjort (vårt tips: det kommer nog inte att fungera så bra i framtiden).

Om Charlies föreläsning

”Jag grät. Skrattade. Tänkte. Blev ifrågasatt. Men framförallt, Charlie hjälpte mig att förändra mig och mitt företag. Nu gör jag det på mitt sätt och det känns så otroligt bra!”

Om Charlie Söderberg

Charlie är känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen på TV3. Han har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv. Charlie har bland annat mottagit priset ”Årets finansiella folkbildare”.

Vi uppskattar honom som en av landets absolut främsta föreläsare och coacher. Just nu är han också aktuell med podden ”På Riktigt”.

Så blir du bjuden på en biljett som medlem

Som medlem på MittFöretag.com (vilket är kostnadsfritt) blir du just nu bjuden på en biljett till evenemanget (värde 495 kr/st). Ange koden hjb432psa för att utnyttja din medlemsförmån. Är du inte redan medlem, blir du det här.

Välj det evenemang som är närmast dig
25/9 Eskilstuna
27/9 Dalarna (Falun)
17/10 Malmö
18/10 Hässleholm
25/10 Uppsala
13/11 Karlstad
14/11 Östergötland (Linköping)
15/11 Stockholm Nord (Järfälla)
27/11 Stockholm City

Relaterat innehåll

Ecoflors framgångsstrategi: rädda miljön och tjäna pengar samtidigt

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6