Nästa Evenemang

Vad står på din "fuck it-list"?

Vad gör du varje dag som inte leder dig till dina drömmar? Det kanske är dags att du också skriver en "fuck-it list", med alla saker som hindrar dig från att bygga ditt drömliv som företagare. Så här gör du.

Du har säkert, precis som jag i Livet på 500 dagar, en bucket-list. Och det är förstås fantastiskt. Men, lika mycket som du behöver en lista med allt du vill göra, kan du behöva en lista med allt du vill sluta med. Saker som inte betyder någonting för dig, men som du gör per automatik eller för att ”det förväntas av dig”.

I dagens video får vi lyssna till Scott Jones, som berättar hur en stroke förändrade hans sätt att se på livet, och hur det ledde till hans ”fuck-it list”. Själv skrev jag ned min egen ”fuck-it list” efter att ha sett videon, och jag delar gärna med mig av några delar av den.

Min ”fuck-it list” – hur ser din ut?

Här är några av de saker som står på min ”fuck-it list”:

– TV-serier som inte ger mig superenergi

– Diska, laga mat, stryka, tvätta

– Göra saker som jag inte tycker är kul, och som andra kan göra (billigare)

– Sitta framför datorn/telefonen mer än 2 timmar/dag

– Äta halvfabrikat, socker, e-ämnen

– Snooza

– Kunder och alla i närheten av mina företag som bara tar min energi

– Slösurfa, kolla sociala medier och mailen (utan att jag egentligen behöver det)

– Titta på nyheterna

Min rekommendation till dig: Se videon, och skriv sedan ner minst 10 saker som du vägrar att göra mer i ditt liv. Jag tror det kommer att förändra din vardag dramatiskt.

Relaterat innehåll

Vill du ha egen nätbutik? Så här enkelt kommer du igång.

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6