Nästa Evenemang

Planerar du bröllop, event eller bara vill dokumentera dig själv eller dina nära och kära i en fotosession? Mitt namn är Tanja Metelitsa och jag är bröllopsfotograf baserad i Stockholm. Jag hjälper er att dokumentera och memorera ert speciella ögonblick.
Vältagna bilder av viktiga händelser är som en långtidsinvestering vars värde bara stiger med åren. Och priset av minnen är ovärderligt. Jag är en ung fotograf vilket innebär att jag har lägre priser och stor ambition att alltid leverera bilder med högt kvalité och konstnärligt uttryck. Vilket gör mina tjänster mycket prisvärda och fördelaktiga för er.

Jag är lyhörd och Era önskemål är viktiga för mig, med det vill jag åstadkomma att ni får bilder efter just era visioner som känns personliga och originella och fotograferade exklusivt för er.
Jag har klassisk stil, konstnärligt seende och öga för vacker estetik, vilket gör att många kan uppskatta era framtida bilder några generationer framöver. Jag lägger ner känsla i mitt arbete vilket jag också tror syns! Titta gärna på min prislista med information om bröllopsfotografering och referenser.

min hemsideadress är www.tanjametelitsa.com

BranschKultur, Nöje & Fritid

StadStockholm

BolagsformEnskild firma

Registrerat av

Tanja Metelitsa

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6