Nästa Evenemang

Vad du än letar efter, leta inte längre
Vad du än letar efter kan Signumhus ge dig en vid variation komplementsbyggnader som är utformade efter dina krav på kvalitet, design och funktion.

Eftersom Signumhus komplementsbyggnader tillverkas på din beställning kan du själv påverka utformningen. Fönster och dörrar kan flyttas och material- och färgval styr du själv över. Alla våra hus levereras monterade och är som standard, förberedda för att kunna isoleras.

Vi uppdaterar oss ständigt genom att ta del av våra leverantörers utbud av produkter. Detta för att försäkra oss om att vi kan leverera hus som är byggda av hållbart material, inte bara över tid utan också med tanke på vårt miljöansvar.

Valmöjligheterna är oändliga
Du har många möjligheter av tillval för din komplementsbyggnad. Vi har kompletta inredningspaket med toalett, pentry och/eller bastu. Dessutom kan du redan för början få smarta system för belysnings- och värmestyrning eller varför inte en inbyggd ljudanläggning.

Vårt löfte
Våra priser är bland de bästa och även om vi minskar kostnaderna för dig så tummar vi aldrig på kvalitén. Så när du väljer Signumhus är du garanterad det mest konkurrenskraftiga priset med en mängd tillval som passar din budget. Det är verkligt värde – Det är Signumhus löfte.

BranschBygg-, Design- & Inredningsverksamhet

StadStockholm

BolagsformAktiebolag

Registrerat av

Isabelle Arnheim

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6