Nästa Evenemang

PROBANA – Mini MBA
PROBANAs Mini MBA vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och förbättra resultaten i din organisation. Utbildningen ger dig inblick i de viktigaste management-områdena som personalledning, psykologi, kommunikation, strategi, organisering och marknadsförståelse. Det är en beprövad inlärningsprocess som både utmanar och stöttar dig i din utveckling som ledare. Mini MBA:en har 5 starter årligen med start i januari, mars, maj, augusti, oktober och november månad.

Blended Learning som utbildningsform
PROBANA Business School är specialiserade på Blended Learning, som kombinerar flexibelt lärande via en internetbaseras utbildningsplattform med frivilliga kursdagar, i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö. Kursdagarna avhålls efter respektive Mini MBA-modul och inkluderar workshops och föreläsningar. På kursdagarna får deltagarna möjligheten att utbyta erfarenheter med andra engagerade ledare, experter och affärsmänniskor inom respektive område.

Utbildningen ger dig förutsättningarna att kunna skapa önskvärda resultat i din organisation. Du kommer att lära dig att behärska och integrera denna insikt i ditt dagliga arbete. Mini MBA:ens syfte är simpelt: att stärka dig i din utveckling som ledare, samtidigt som det bidrar till förhöjda resultat i din organisation.

Examen och diplom
Både i e-learningmodulerna och på kursdagarna fokuserar undervisarna på de processer som förekommer i deltagarnas vardag. På vilka möjligheter som finns och vilka metoder deltagarna kan använda sig av för att påverka och optimera processerna till fördel för sin organisations utveckling.

Vill du veta mer?
Besök: www.probana.se

BranschUtbildning, Forskning & Utveckling

StadStockholm

BolagsformAktiebolag

Registrerat av

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6