Nästa Evenemang

Välkomna till J.A Korrosionskonsult AB.

Behöver ni hjälp med korrosion, (rost) och korrosionsundersökningar av avloppsrör, stammar, värmesystem ,tappvattenrör , vvc och andra rörsystem i fastigheter, andra korrosionsuppdrag samt katodiska skydd har Ni kommit helt rätt. Vi är företaget med störst erfarenhet vad gäller tillståndsbedömning, korrosionsundersökning av rör i hus.
Jörgen Almqvist har arbetat med forskning och uppdrag inom korrosion sedan år 2000 för bland annat Korrosionsinstitutet och ÅF- Inspektion och Materialteknik och har skrivit flertalet tidningsartiklar och forskningsrapporter inom korrosionsområdet. Han har bland annat tagit fram och utvecklat den enda fungerande och vedertagna metoden för att bedöma korrosionstillståndet hos avloppsrör av gjutjärn. Vidare har Jörgen utvecklat liknande metodik för att bedöma korrosionstillståndet hos andra rör i fastigheter som kallvattenrör, kopparrör, vvc, värmerör, radiatorer mm.

Vi utför även projektering och installation av katodiskt korrosions skydd samt levererar i samarbete med partner även material tex offeranoder, mätutrustning osv.
Besök gärna vår hemsida, jakorrosionskonsult.se

BranschAvlopp, Avfall, El & Vatten

StadStockholm

BolagsformAktiebolag

Registrerat av

Jörgen Almqvist

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6