Nästa Evenemang

Min vision är att framföra något nytt till en marknad som miljontals människor i Sverige använder sig av till vardags. Med mitt företag hÅllis erbjuder jag korthållaren med olika roliga och kreativa motiv till alla möjliga kort. Kort så som busskort, träningskort, kreditkort eller även presentkort.

Företagsidén kommer från brist på variation av korthållare till först och främst busskort. Nya hÅllis fyller ett tomrum på marknaden och ger en roligare förvaring av våra mest frekvent använda kort.

hÅllis är den lilla korthållaren med många funktioner!

Korthållarna är gjorda av plast, så som de vanliga busskortsfodralen som finns idag och är utrustade med två fack. Skillnaden vi utgör är att vi har skapat en liten trendigare och personligare stil för den vardagliga förvaringen. Materialet är självklart godkänd och följer den Europeiska REACH förordningen och innehåller inte mjukgörare s.k. Ftalater.
Korthållarna kommer jag köpa in från Ungern, vilket även är det land mina föräldrar ursprungligen kommer ifrån. I Ungern har jag redan ett avtal med en producent som utlovar att producera dessa korthållaren i massmängder om så behövs.
Företaget har jag tänkt driva med min mamma (Agnes Ruff) vid min sida då hon själv har erfarenheter av egen företagande. Vi både kommer vara direktlänk till våran producent i Ungern.
Skulle ni vara intresserade av hÅllis har jag fått godkännande angående finansiering för att producera de kvantiteter ni behöver. Jag har även ensamrätt på namnet hÅllis.

hÅllis är ett ungt kreativt företag som ständigt kommer sträva efter att förnya sin kollektion av nya motiv! Att kontakta kändisar, sportklubbar m.m. står högst upp på listan i min framtida planering, detta för att med deras bilder, texter och logon göra hÅllisen mer säljbar och populär bland allmänheten.

Det tillkommande stället ni får vid försäljning av hÅllis rymmer 160 kort. Displaystället gör sig bäst vid biljettluckan eller kassadisken där busskorten säljs. hÅllis med sitt displayställ tar upp ett litet utrymme, enkel att förflytta och passar bra i de flesta butiksmiljöer. De fina färger och de tilldragande motiven drar till sig kundens blick och intresse automatiskt.

BranschDetaljhandel

StadMalmö

BolagsformEnskild firma

Registrerat av

Rebecca Ruff
Besök webbplats

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6